WIE ZIJN WIJ?

Oprichter Sjoerd Schepel is werkzaam in het primair onderwijs. Zijn sportopleiding, SPH, PA en zijn schoolleidersopleiding (allemaal in het belang van de ontwikkeling van ‘het kind’), samen met zijn passie voor voetbal (zowel zelf spelen als coaching van kinderen) hebben zijn visie voor deze stichting gevormd:

“Kinderen kunnen, door middel van een breed aanbod aan educatieve en sportieve activiteiten, evenwichtiger opgroeien en uitgroeien tot volwassenen die hun talenten en passies kennen en benutten”.

Het bestuur van de stichting is uiteindelijk uitgebreid met Bob Bergsma, Johan Koster en Fabiola Schepel. Alle drie zijn ervaren bestuurders en maatschappelijk zeer betrokken.

The Schepel Foundation wil eraan bijdragen dat kinderen een gezonde(re) levensstijl ontwikkelen en kansen krijgen waarmee ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde volwassenen en hun uiteindelijke doel kunnen bereiken. Ons motto is daarom: “Samen zetten we een stap naar jouw toekomst!”

We zullen als TSF steeds meer projecten toevoegen aan ons bestand. Wij ondersteunen zowel nieuwe initiatieven als reeds bestaande initiatieven die zijn opgericht om ‘het kind’ een kansrijke toekomst te bieden. Zodat we wereldwijd meer en meer kinderen kunnen helpen.

In de volgende wijken spelen we nu wekelijks voetbal (zie ook activiteitenkalender)

1. Otrobanda

2. Scharloo

3. Julianadorp

De deelnemers ontvangen ook een T-shirt als ze frequent deelnemen aan de trainingen.

We hopen u en uw kind(eren) wekelijks te begroeten bij één of meerdere voetbaltrainingen.